Voorwaarden

Er zitten aan prepaid sim only eigenlijk geen voorwaarden vast. Je moet namelijk niks en je mag alles. Het enige waar je bij prepaid meestal wel even op moet letten is dat beltegoed vaak maar voor een jaar geldig is. Niet alle providers hanteren dit, maar het kan geen kwaad om er even op te letten. Anderzijds kun je er ook gewoon voor zorgen dat je niet teveel beltegoed per keer opwaardeert, waardoor je dat probleem ook direct voorkomt.

Eenvoud van prepaid sim only

Veel mensen zijn zo blij met prepaid sim only, omdat het allemaal zeer eenvoudig is. Geen facturen, abonnementskosten en dergelijke, maar gewoon simpel zien hoeveel tegoed je nog hebt. Ook voor opwaarderen hoef je al niet eens meer je huis uit, omdat je dit ook kunt regelen via internet. Het wordt je dan ook allemaal zeer makkelijk gemaakt. Dat is niet erg, want gemak dient de mens en dat geldt dus ook voor prepaid.

Prepaid kent eigenlijk geen regels. Verbruik je dan verbruik je en als je je telefoon niet gebruik kost het je ook gewoon letterlijk niks. Dit moet je bij een abonnement niet doen, want ongeacht of je van je telefoon gebruik maakt, betalen moet je toch. Je hebt dus zelf in de hand wat prepaid uiteindelijk kost.

Previous post:

Next post: