Vergelijken

Op onze hoofdpagina kun je providers van prepaid sim only vergelijken. Dit is niet eens echt nodig, want daarvoor is het verschil simpelweg te groot. Misschien heb je toch een voorkeur voor een duurdere provider, dat kan natuurlijk ook. Maar als je voor een goedkope prepaid aanbieding wilt gaan heb je eigenlijk maar 1 keuze.

Vergelijken prepaid

Eigenlijk heb je niet 1 maar 2 keuzes, want qua aanbiedingen doet Tele2 het natuurlijk erg lekker met veel gratis beltegoed. Wat aanbiedingen betreft zou je dat dus ook nog kunnen overwegen, maar qua goedkoopste prepaid kan er maar 1 winnen. Het wordt je dus niet erg moeilijk gemaakt. Of je kiest voor de meest goedkope tarieven of je kiest voor het meeste beltegoed dat je cadeau krijgt. Wij zouden eerlijk gezegd niet weten waarom je voor een andere provider zou kiezen, maar natuurlijk heeft iedereen zo zijn of haar eigen voorkeur.

Vergelijken abonnement sim only

Onderaan op de hoofdpagina hebben we 2 providers neergezet die in onze ogen toch wel de beste providers op het gebied van sim only abonnementen zijn. Het loont ook wel de moeite om hier eens naar te kijken, want ook voor een sim only abonnement kun je, net als bij prepaid sim only, erg goedkoop uit zijn.

Previous post:

Next post: