Prepaid of abonnement?

Of je kiest voor prepaid sim only of voor een sim only abonnement is afhankelijk van wat je verbruik is. Stel dat je 100 minuten per maand belt om het even makkelijk te houden. Bij Simyo betaal je voor 100 belminuten tegen een tarief van 10 cent per minuut dus 10 euro. Je kunt bij Simyo ook een sim only abonnement afsluiten met 100 belminuten/sms’jes voor slechts 3 euro. Je kunt dan dus 100 minuten per maand bellen voor slechts 3 euro.

Prepaid voor laag gebruik

Als je echt weinig van je telefoon gebruik maakt kan prepaid sim only dus zeker goedkoper zijn dan een abonnement. Maar zoals je in het rekenvoorbeeld hierboven ziet is een gebruik van 100 belminuten per maand al reden genoeg om niet voor prepaid sim only te kiezen, aangezien je dan gewoon te duur uit bent en dat is niet nodig.

Sim only abonnement ook voor laag gebruik

Uit bovenstaand voorbeeld blijkt dat een sim only abonnement ook voor heel laag gebruik al voordeliger kan zijn dan prepaid. Dit geldt dan vooral voor het sim only abonnement van Simyo, alsmede voor de sim only abonnementen van Tele2 waar je ook voor 100 belminuten/sms’jes 3 euro per maand betaalt. We zijn dan ook zeer te spreken over deze 2 providers, want ze zijn echt goed voor je portemonnee en leveren daarnaast ook nog eens een uitstekende dienst.

Previous post: