Prepaid aanbieding

Voor de beste prepaid aanbieding van het moment moet je eigenlijk bij Tele2 zijn. Alhoewel Tele2 niet de goedkoopste prepaid tarieven heeft geven ze je wel 20 euro beltegoed op hun prepaid simkaart. Natuurlijk kost de simkaart ook geld, maar de 5 euro die je er voor moet betalen is bij het gratis te verkrijgen beltegoed dan te verwaarlozen.

Prepaid aanbiedingen zijn tijdelijk

De prepaid aanbiedingen zijn van tijdelijke aard. Dat betekent dat de prepaid sim only providers op elk moment weer gewoon de simkaart verkopen voor een paar euro zonder dat daar beltegoed bij inbegrepen is. We willen je zeker niet opjagen of iets dergelijks, maar als je van plan bent om van een aanbieding gebruik te gaan maken kun je het beter vandaag dan morgen doen.

De aanbiedingen zijn vooral bedoeld om nieuwe klanten te werven. De provider hoopt vanzelfsprekend dat je uiteindelijk zo tevreden bent met de service en dergelijke dat je niks anders meer wilt en klant blijft. Echter hoef je bij prepaid sim only nooit bang te zijn dat je ergens toe wordt verplicht en het staat je dus vrij om een prepaid simkaart van een andere provider te kopen zodra het gratis beltegoed op is.

Previous post:

Next post: