Internetten op je mobiel

Je kunt ook met prepaid gewoon internetten op je mobiel. Hier zul je dan wel extra data voor nodig hebben, want met je gewone beltegoed ga je het dan niet redden. Je zult dan data los moeten kopen. Op zich is data los kopen helemaal niet duur. Ook als je dus af en toe gebruik wilt maken van mobiel internet is prepaid sim only een goede keuze.

Prepaid en internet gaan prima samen

Als we kijken bij Simyo (aangezien zij de goedkoopste prepaid provider zijn) zien we dat je 200 Mb voor een maand al voor 10 euro hebt. Je kunt ook kiezen voor 20 Mb voor 1 dag; dit kost je dan 1 euro. Ook met prepaid internet kunnen we zeggen dat Simyo zeer goedkoop is in verhouding met de concurrentie. Dat komt goed uit, want zo heb je bij Simyo het complete pakket. Je kunt er bellen, sms’en én internetten tegen het voordeligste tarief.

Mobiel internet bij abonnement

Ook bij een sim only abonnement kun je vanzelfsprekend kiezen voor mobiel internet. Hier zijn de mogelijkheden ontzettend ruim. Zoals je op onze hoofdpagina ziet staan raden we voor een sim only abonnement aan om te kiezen voor Tele2 of Simyo, met als reden dat deze uitstekende service verlenen tegen scherpe prijzen. De keuze van mobiel internet is bij Tele2 wat ruimer, want hier heb je niet alleen de meeste bundels, maar ook de grootste bundels voor mobiel internet.

Next post: